• Το 4allb.com δεν είναι παραγωγός προϊόντων. Διακινεί προϊόντα κατασκευαστών από Ελλάδα & Εξωτερικό.
  • Στο 4allb.com προσπαθούμε να προβάλλουμε τα προϊόντα με καλή απεικόνιση, κατατοπιστική περιγραφή και οδηγίες χρήσης [όπου απαιτείται]. Διαβάστε αυτά τα χαρακτηριστικά προσεκτικά πριν κάνετε την παραγγελία σας. Συγκρίνετε το προϊόν της επιλογής σας με παρόμοια άλλων ιστοσελίδων για να βεβαιωθείτε ότι πράγματι αγοράζετε αυτό που πραγματικά αναζητάτε. Εμείς πάντως συνιστούμε να μην αγοράζετε κάτι για το οποίο δεν είστε σίγουροι ότι σας είναι χρήσιμο ή δεν είστε βέβαιοι ότι καλύπτει επαρκώς τις επιθυμίες σας.
  • Επειδή η φυσική αναγνώριση του προϊόντος υπερέχει της εικονικής, δημιουργήσαμε φυσικό εκθετήριο – κατάστημα ώστε να δώσουμε τη δυνατότητα επίσκεψης σε κάθε ενδιαφερόμενο προκειμένου να δει από κοντά τα προϊόντα του 4allb.com πριν κάνει την παραγγελία αγοράς.
  • Η εμπορική πολιτική του 4allb.com καθορίζει από μόνη της ιδιαίτερα χαμηλές τιμές πώλησης, που λογικά πρέπει στο σύνολό τους να είναι οι χαμηλότερες της αγοράς. Όταν πάντως θέλετε να συγκρίνετε τις τιμές πώλησης του 4allb.com με αντίστοιχες άλλων eshops είναι απαραίτητο αφενός μεν να βεβαιωθείτε ότι συγκρίνετε προϊόντα με ακριβώς ίδια χαρακτηριστικά και αφετέρου ότι πρόκειται για τιμές με φπα [και φυσικά με έκδοση φορολογικού στοιχείου…]. Προσέξτε επίσης τη χρέωση εξόδων μεταφοράς γιατί σε μερικά eshops είναι τεχνηέντως φουσκωμένα ώστε να εμφανίζεται χαμηλότερη τιμή στο προϊόν και τελικά να αυξάνεται με την προσθήκη των εξόδων μεταφοράς.
  • Το κόστος μεταφοράς των προϊόντων του 4allb.com είναι απόλυτα ευκρινές και πραγματικό. Είναι το κόστος που προβλέπεται από τη σύμβαση έργου με τη Γενική Ταχυδρομική.
  • Στο 4allb.com δεν υπάρχουν «3 έως 7 ημέρες παράδοση» και άλλα τέτοια. Τα προϊόντα βρίσκονται προαγορασμένα στις αποθήκες μας και αποστέλλονται την ημέρα της παραγγελίας. Σε περίπτωση που τα αποθέματα σε κάποια προϊόντα εξαντλούνται θα δείτε για λίγο την ένδειξη «Αναμένεται».
  • Τα προϊόντα που πωλούνται μέσω eshops δεν καλύπτονται κατά κανόνα από εγγυήσεις κατασκευαστών. Αυτό ισχύει και για τα προϊόντα που πωλούνται από το 4allb.com εκτός εάν κάτι διαφορετικό αναφέρεται στην περιγραφή του προϊόντος.
  • Το 4allb.com δεν παρέχει τηλεφωνική εξυπηρέτηση και δεν δέχεται τηλεφωνικές παραγγελίες. Οι παραγγελίες και η εξυπηρέτηση πελατών γίνονται μόνο ηλεκτρονικά.
  • Ο έλεγχος του προϊόντος που μόλις παραλάβατε από το 4allb.com μέσω της Γενικής Ταχυδρομικής πρέπει να γίνει αμέσως [αυθημερόν]. Στην περίπτωση και μόνο που διαπιστώσετε φθορά ή βλάβη μπορείτε να επιστρέψετε το προϊόν. Για να γίνει αυτό πρέπει την ίδια ημέρα να ειδοποιήσετε τη Γενική Ταχυδρομική ώστε να το επιστρέψετε στο 4allb.com χωρίς χρέωση μεταφοράς [κανένας άλλος τρόπος επιστροφής δεν είναι αποδεκτός]. Η επιστροφή γίνεται αποδεκτή μόνο εφόσον το προϊόν παραδοθεί στη Γενική Ταχυδρομική με την συσκευασία που το παραλάβατε.
  • Σε κάθε περίπτωση επιστροφής [εφόσον αυτή πληροί τους παραπάνω όρους] το 4allb.com σας επιστρέφει τα χρήματα της αγοράς σας αμέσως, συμπεριλαμβανομένων και των δαπανών μεταφοράς [αν υπάρχουν]. Δεν παρέχεται δυνατότητα αντικατάστασης του προϊόντος με άλλο ίδιο ούτε με κάποιο διαφορετικό.
Το προϊόν προστέθηκε στα αγαπημένα
Το προϊόν προστέθηκε στη λίστα σύγκρισης

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.